OPINTOPÄIVÄ JA VUOSIKOKOUS

OPINTOPÄIVÄ JA VUOSIKOKOUS

”Murusina maailmalla” – Ammatillisen koulutuksen reformin vaikutukset, ammatillisen koulutuksen nykytila ja tulevaisuus.

 

Tervetuloa Ammatillisten opettajien koulutuspäivään ja vuosikokoukseen 16. – 17.11.2019. Helsingissä järjestettävien koulutuspäivien tapahtumapaikkana toimii Original Sokos Hotel Presidentti. Hotel Presidentti sijaitsee Helsingin Kampissa ja se avattiin syyskuussa 1980. Hotellin vihki käyttöön silloinen tasavallan presidentti Urho Kekkonen yhdessä pääministeri Mauno Koiviston kanssa. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Helsinkiä osoitteessa Eteläinen Rautatiekatu 4 ja sinne on hyvät kulkuyhteydet, niin Helsinki-Vantaan lentokentältä kuin päärautatieasemaltakin.

AO2019-järjestelyistä vastaa OAJ:n Stadin ammattiopiston paikallisyhdistys – STAP ry. Toivotamme ammatilliset opettajat ympäri Suomea ajankohtaisen koulutuksen äärelle ja sääntömääräiseen vuosikokoukseen runsain joukoin, perinteistä iltajuhlaa unohtamatta. Tehdään yhdessä päivistä antoisat ja ikimuistoiset!

Aika: Lauantai 16.11.2019

Paikka: Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki https://www.sokoshotels.fi/fi/helsinki/sokos-hotel-presidentti

Koulutuspäivän ohjelma tarkentuu myöhemmin.