TAPAHTUMAT

KYSELY OPPIVELVOLLISUUDEN LAAJENTAMISEN ENSIVAIKUTELMISTA

KYSELY OPPIVELVOLLISUUDEN LAAJENTAMISEN ENSIVAIKUTELMISTA

Arvoisa ammatillinen/lukiokoulutuksen opettaja!

OAJ toteuttaa suppean, alueellisen kyselyn oppivelvollisuuden laajentamisesta loka-marraskuun aikana. Kyselyn tarkoituksena on koota ensivaikutelmia oppivelvollisuuden laajentamisen toimeenpanon etenemisestä sekä tähän mennessä havaituista vaikutuksista opetushenkilöstön työhön.

Kysely lähetetään OAJ:n alueyhdistysten alueasiantuntijoiden toimesta muutamille alueella toimivalle sekä lukiokoulutuksen että ammatillisen koulutuksen oppilaitokselle ja siellä näiden opetushenkilöstölle. Kyselyyn vastataajan tietoja ei kerätä ja kyselyyn vastataan anonyymisti. Kyselyn tulokset kokoaa OAJ:n tutkija Vesa Ilves ja niitä hyödynnetään uudistuksen toimeenpanon seurannassa sekä osana OAJ:n edunvalvontatyötä.

Kyselyn tulokset toimitetaan myös OAJ:n alueasiantuntijoille paikallisesti hyödynnettäviksi. Pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/4535a693-1126-47e3-a667-84c9f2d03ecb?displayId=Fin2373772 Kyselyyn vastaaminen vie n. 10 minuuttia.

Kysely on avoinna 2.11. asti. Jokainen vastaus on tärkeä!

Kiitos vastauksestasi!

Antti Piiroinen

Alueasiantuntija

OAJ Pääkaupunkiseutu

Lisätietoja kyselystä OAJ:n toimistolla antavat:

Tuomo Laakso, erityisasiantuntija, tuomo.laakso@oaj.fi Vesa Ilves, tutkija, vesa.ilves@oaj.fi

Saunailta Stapin jäsenille pe 12.11.2021 klo 17-23

Saunailta Stapin jäsenille pe 12.11.2021 klo 17-23

Stap ry järjestää jäsenilleen saunaillan Pasilan Saunatiloissa perjantaina 12.11.2021 klo 17-23: https://pasilansaunatilat.fi/.

Saunailtaan sisältyy: 

  • Saunamenu: joko salaattimenu (kreikkalainen, kana tai savulohi, patonkia ja tuorejuustolevite) tai Chef Wotkins makkaramenu (grillimakkaraa, bratwurstia, salsamakkaraa, vihersalaatti, perunasalaatti, suolakurkku, maalaislohkoperunoita, patonkia ja tuorejuustolevite).
  • ruokajuoma
  • saunajuoma
  • pyyhe
  • pefletit
  • pesuaineet

Otathan mukaan uimapuvun, koska saunatila on yhteinen miehille ja naisille! Saunatiloissa on parveke vilvoittelua varten, sekä oleskelutila. Omia juomia tiloihin ei saa ottaa mukaan, mutta saunajuomia voit ostaa saunatilojen baaritiskiltä. Pukuhuoneessa on hiustenkuivaaja.

Tilaisuuden puhujana on Kimmo Kiljunen. Hän kertoo Suomen leijonavaakunasta ja siniristilipun historiasta lähestyvän 104-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi.

Tilaisuudessa on myös edunvalvontaa. Ammatilliset opettajat AO ry:n hallituksen jäsen Riitta Ristlakki ja varajäsen Teija Mäntylä ovat saunaillassa mukana. He kertovat AO:n toiminnasta ja keskustelevat edunvalvonnasta.

Tilaisuuden omavastuuhinta on 10 €. Ohjeet omavastuuhinnan maksamiseksi saat sähköpostitse ilmoittautumisesi jälkeen. Ilmoittauduthan pian tästä! 40 ensimmäistä pääsee saunailtaan mukaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 29.10.

Tervetuloa viihtymään saunailtaan!
Terveisin,
OAJ:n Stadin ammattiopiston paikallisyhdistys STAP ry

Helsingin kaupungin työsuojeluvaalit 11.10.-20.10.2021

Helsingin kaupungin työsuojeluvaalit 11.10.-20.10.2021

STAP ry:n ehdokas varsinaiseksi työsuojeluvaltuutetuksi on Elina Seppo ja työsuojeluvaravaltuutetuksi Seppo Samppala. Äänestysaika alkaa maanantaina 11.10. klo 8 ja päättyy keskiviikkona 20.10. klo 16. Äänestäminen tapahtuu sähköisesti tämän linkin kautta: https://sahkoinenvaali.fi/helsinki-tsv/

Muista käyttää äänioikeuttasi! STAP ry:n Seppo & Seppo voittoon! 💪

Tutustu tarkemmin ehdokkaaseen: Elina Seppo työsuojeluvaltuutetuksi!

Kutsu webinaariin AO:n jäsenille 4.10.2021

Kutsu webinaariin AO:n jäsenille 4.10.2021

Tervetuloa ma 4.10.2021 klo 17.30-19.00 Maija-Riitta Ollilan webinaariin, jossa aiheena

Tulevaisuuden kestävä elämä: millaisia valmiuksia tulevaisuudessa tarvitaan

Esittely:

Maija-Riitta Ollila on tieteen popularisoimisesta innostunut filosofi, luennoija, tietokirjailija ja kolumnisti.

Hän on kirjoittanut useita kirjoja vallasta, johtamisesta ja etiikasta.

Koulutukseltaan Maija-Riitta on moraalifilosofiasta väitellyt valtiotieteen tohtori.

Onnistunut luento rakentuu hyvälle vuorovaikutukselle. Oppimistapahtumien suotuisa ilmapiiri syntyy vilkkaasta keskustelusta, joskus myös lämpimästä huumorista.

Maija-Riitan harrastukset liittyvät liikuntaan ja hyvinvointiin.

Hän on sertifioitu personal trainer, joogaohjaaja sekä NLP Practitioner.

Ilmoittautuminen su 3.10. klo 16.00 mennessä tämän linkin kautta.

Teams-linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille ma 4.10. siihen s-postiosoitteeseen, joka on annettu ilmoittautuessa.

Ammatilliset opettajat AO ry