PERUTTU: Saunailta Stapin jäsenille pe 12.11.2021 klo 17-23

PERUTTU: Saunailta Stapin jäsenille pe 12.11.2021 klo 17-23

Tilaisuus on peruttu vähäisen ilmoittautujamäärän vuoksi 27.10.2021.

Stap ry järjestää jäsenilleen saunaillan Pasilan Saunatiloissa perjantaina 12.11.2021 klo 17-23: https://pasilansaunatilat.fi/.

Saunailtaan sisältyy: 

  • Saunamenu: joko salaattimenu (kreikkalainen, kana tai savulohi, patonkia ja tuorejuustolevite) tai Chef Wotkins makkaramenu (grillimakkaraa, bratwurstia, salsamakkaraa, vihersalaatti, perunasalaatti, suolakurkku, maalaislohkoperunoita, patonkia ja tuorejuustolevite).
  • ruokajuoma
  • saunajuoma
  • pyyhe
  • pefletit
  • pesuaineet

Otathan mukaan uimapuvun, koska saunatila on yhteinen miehille ja naisille! Saunatiloissa on parveke vilvoittelua varten, sekä oleskelutila. Omia juomia tiloihin ei saa ottaa mukaan, mutta saunajuomia voit ostaa saunatilojen baaritiskiltä. Pukuhuoneessa on hiustenkuivaaja.

Tilaisuuden puhujana on Kimmo Kiljunen. Hän kertoo Suomen leijonavaakunasta ja siniristilipun historiasta lähestyvän 104-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi.

Tilaisuudessa on myös edunvalvontaa. Ammatilliset opettajat AO ry:n hallituksen jäsen Riitta Ristlakki ja varajäsen Teija Mäntylä ovat saunaillassa mukana. He kertovat AO:n toiminnasta ja keskustelevat edunvalvonnasta.

Tilaisuuden omavastuuhinta on 10 €. Ohjeet omavastuuhinnan maksamiseksi saat sähköpostitse ilmoittautumisesi jälkeen. Ilmoittauduthan pian tästä! 40 ensimmäistä pääsee saunailtaan mukaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 29.10.

Tervetuloa viihtymään saunailtaan!
Terveisin,
OAJ:n Stadin ammattiopiston paikallisyhdistys STAP ry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *