Stap ry:n kevätkokous ja edunvalvontailta

Stap ry:n kevätkokous ja edunvalvontailta

Pidimme Scandic Grand Central helsingissä 29.3.2022 sääntömääräisen kevätkokouksen. Paikalla oli jäsenistöä kuulemassa viimevuoden toimintakertomusta ja käsittelimme yhdistyksen tapahtumia ja kuulimme jäsenistön toiveita tulevista tapahtumista.

Tarjolla oli kahvia, suolaista pikku purtavaa, herkullista salaattia, parsakaalikeittoa sekä juotavaa

Kokouksen jälkeen jatkoimme rennoissa merkeissä keskustellen ja verkostoituen. Sopivan hetken saapuessa meille esittäytyi edunvalvontatiimi, jotka kertoivat tärkeitä asioita tulevasta mahdollisesta lakosta ja jäsenen oikeuksista lakon uhan alla. keksustelimme oto-korvauksista ja vapaajaksoista sekä mahdollisesta lakon ja vapaajakson päällekkäisyydestä. Yhdistys maksaa lakon ajalta jäsenelle korvausta.

Luottamusmiehet ilmaisivat, että jäsenistö voi olla matalalla kynnyksellä yhteydessä ja pyytää neuvoja niin eläköitymiseen liittyvissä asioissa, palkoissa kuin muissa mieltä askaruttavissa asioista. Postia on tullut runsaasti osoitteeseen, jonka olet ilmoittanut rekisteriin. Muistuteltiin jälleen jäsenistöä päivittämään sähköpostinsa, koska kaikki yhdistyksen tiedotteet, tapahtumat ja muut tulevat sitäkautta jäsenistölle.

Keskustelu oli kiivasta ja kysymyksiä ja vastauksia sateli jäsenistölle. Kiiitos

Eunvalvontatiimi esittäytyi

Venla Olin pääluottamusmies, Elina Seppo varapääluottamusmies – kampus 3, Kari Vauhkonen – kampus 5, Petri Mäkeläinen- kampus 2 ja Petri Pajulahti-kampus 1 (Jorma Seppälä – kampus 4 pois)

Jutustelua jatkui pitkälle iltaan ja oli oikein kiva tavata jäsenistöä ja uusia tuttavuuksia ja vaihtaa kuulumisia.

Jäsenistö on lämpimästi tervetullut kevät- ja syyskokouksiin osallistumaan ja keskustelemaan. Löydät kokousajat stapin sivuilta kohdasta toiminta – kevät-ja syyskokous.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *